РЕШЕНИЕ ЗА СЕКАКВИ ПРИГОДИ

РЕШЕНИЈА ЗА СИТЕ ТИПОВИ НА ОБЈЕКТИ

Го нудиме најголемиот избор на решенија за греење и ладење што ја разубавуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби.

ЗА ВАШИОТ ДОМ

Целосно решение за климатизација на вашиот дом

Од централно греење и климатизирање, до паметни соларни системи и соларни опции, имаме решенија за греење, топла вода и ладење за секоја соба во вашата куќа. Контактирајте не за опциите што се достапни за вашиот дом.

ПРОДАВНИЦА

Целосно решение за климатизација на вашата продавница

Од енергетски ефикасно греење и ладење, до достојно ладење на храната, имаме решенија за климатизација за вашиот бутик, продажен ланец или продавница за прехранбени производи. Контактирајте не за опциите што се достапни за вашата продавница.

ХОТЕЛ

Целосно решение за климатизација на вашиот хотел

Од лични решенија за греење и климатизирање, до системи за заштеда на енергија, имаме решенија за климатизацијата во вашите гостински соби, сали за конференции, ресторани и велнес-центри. Контактирајте не за опциите што се достапни за вашиот хотел.

РЕКРЕАТИВЕН ЦЕНТАР

За секој проект и секоја потреба

Без разлика дали имате голем или мал проект, имаме широка опрема и желба да ви помогнеме. Нудиме решенија за греење, ладење, разладување и топла вода за објекти од сите големини, нови градби и доградби, како и замена и надградување на вашиот постоечки систем. Најдете го она што совршено ќе ви одговара со големината на проектот или потребите.

ДЕЛОВНИ И ГОЛЕМИ ОБЈЕКТИ

Целосно решение за климатизација на вашиот објект

Од енергетски ефикасно греење и климатизирање, до нашиот Систем за управување со објекти, нудиме решенија за климатизација за вашите деловни и големи објекти. Контактирајте не за опциите што се достапни за вашиот објект.

СИСТЕМИ ЗА ИНДУСТРИСКО ЛАДЕЊЕ

Од мали винарски визби до големи индустриски магацини

Решенија за ладење на индустриски процеси со високи перформанси Системите за индустриско ладење на Daikin се создадени за да ги задоволат потребните услови за широк спектар на индустриски намени.

ИНОВАЦИЈА ЗНАЧИ ПОСТОЈАНО ПОДОБРУВАЊЕ

Веруваме дека секогаш постои простор за подобрување. А ова верување е двигателот зад сè она што го правиме во Daikin. Од мали подобрувања во производниот процес, до огромни достигнувања што резултираат со 70% заштеда на енергија, имаме за цел да инспирираме промени во технологијата. Со нашиот Европски центар за развој и вниманието што го насочуваме кон еколошките производи, создаваме решенија за климатизација во Европа за Европа.

КЛИМАТИЗАЦИЈА

Нашиот широк спектар од енергетски ефикасни единици за климатизација ви овозможува ладење и греење низ целата година.

Дознајте повеќе

МУЛТИ-СПЛИТ

Поврзува до 5 внатрешни со една надворешна единица,грее или лади до 5 различни простории,контролира поединечни простории

Дознајте повеќе

ГРЕЕЊЕ И ТОПЛОТНИ ПУМПИ (DAIKIN ALTHERMA)

Нашите топлотни пумпи работат на разни енергетски извори и хибридни комбинации што се до четирипати поефикасни од вообичаените решенија за греење.

Дознајте повеќе

ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХ

Прочистувачите на воздух Daikin ги намалуваат симптомите на асма и алергија со тоа што ги острануваат честичките од прав и полен и ги филтрира бактериите и вирусите.

Дознајте повеќе

ВЕНТИЛАЦИЈА

За мали системи за враќање топлина до големи клима комори, Daikin нуди широк спектар на решенија за вентилација за станбени, комерцијални и индустриски простории.

Дознајте повеќе

КОНТРОЛА

Паметно управување со објект.Нудиме разни контролни системи за климатизација што ќе ви помогнат ефикасно да управувате со потрошувачката на енергија на објектот и ќе ја оптимизираат вашата удобност.

Дознајте повеќе

За нас

МИЛМАРК ИНЖЕНЕРИНГ со својот тим на искусни и професионални инжeнери и сервисери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки со еколошко решение за многу индивидуални домови и деловни објекти.Како лидер на Македонскиот пазар, но и во регионот даваме ефикасни енергетски системи за греење и ладење со користење на обновливи извори на енергија и секогаш сме спремни да излеземе во пресрет на барањата на индивидуалните корисници и деловните клиенти, за енергетски високо ефикасни системи за греење и ладење.

ЗА DAIKIN

Daikin е главен светски производител и добавувач на HVAC опрема (греење, вентилација и климатизација), вклучувајќи и дизалици за топлина и решение за разладување. За да се задоволат потребите на нашите клиенти во станбената, комерцијалната, и индустриската примена, Daikin дава иновативно, врвно и квалитетно решение.Daikin е првата компанија во светот што пушта во продажба клима уреди наполнети со R-32. Фреонот R-32 нуди неколку придобивкии за животната средина, благодарение на неговата поголема енергетска ефикасност и малата количина на полнење на CO2. Новата регулатива на F-гас вклучува забрана на некои средства за ладење во одредени апликации кои не ги исполнуваат строгите барања во однос на нивните EFF EKTC врз животната средина, глобалното затоплување и енергетската ефикасност. Со нашата нова Bluevolution палета на единици бидете сигурни дека сте први кои го употребуваат фреонот на иднината. ПРВИ СТИГНАВМЕ ТАМУ!!!!

Совет

Daikin прирачник за топлински пумпи – сè што треба да знаете

Прочитајте повеќе

контакт

Контактирајте не

Адреса

М.Т.Гологанов
бр.64-а лок.10, Скопје

Јавете ни се

075 311 631
075 358 991

Работно време

Понеделник - Петок
9:00 - 17:00

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Се вчитува...
Пораката не е испратена. Обидете се повторно.
Вашата порака беше испратена. Ви благодариме!