Топлинските пумпи многу брзо станаа најдоброто решение за греење, ладење и топла санитарна вода за секој тип на дом. Нивната флексибилност, ефикасност, брзиот поврат на инвестицијата и малото влијание на животната средина се само некои од причините зошто старите решенија за греење на дрва, пелети ...