Zeas Компресионо-кондензациони агрегати

Карактеристики

ZEAS компресионо-кондензациските агрегати претставуваат совршено решение за проекти со променливо оптеретување, каде што е потребна висока енергетска ефикасност, како што се самопослуги, месарници, пекарници, продавници на бензински пумпи , ладилници…..Згора на тоа, малата нагазна површина и тивката работа овозможуваат монтажа во тесен простор и градска средина.
Превземи брошура