FTXB-C

Карактеристики

  •  Рамна, модерна предна плоча која се вклопува во секој простор
  •  Вертикалното автоматско движење на ламелата , рамномерно ги дистрибуира воздухот и температурата во целиот простор
  •  Работи тивко како шепот овозможувајќи подобар комфор
  • 24h тајмер ви дава поголема флексибилност во текот на денот
Превземи брошура