FTX -JV/GV

Карактеристики

  •  Заштеда на енергија во режимот на мирување: потрошувачката се намалува за околу 80% при  работа во овој режим. (само опсегот Ј3)
  •  Режимот за удобност обезбедува удобност, без промаја затоа што спречува дување на топлиот  или студениот воздух кон присутните во просторијата  (само опсегот J3)
  •  работа тивка како шепот: нивото на звучниот притисок намален до 22 dBA
  •  Фотокаталитичкиот филтер за прочистување на воздухот од титаниумапатит,  ги  апсорбира микроскопските честички, отстранува непријатни  мириси, отстранува бактерии, вируси и микроби и во просторијата константно внесува чист  воздух
  • Online контролер (опција): управувајте со својот клима  уред преку мобилниот телефон или  таблет (само класите 50 do 71)
Превземи брошура