Комерцијални компресионо-кондензациони агрегати

Карактеристики

Предвидени за надворешна работа, компресионо-кондензационите агрегати се одлично комерцијално решение за ладење во ситуации каде што се бараат ниски или средни температури : за ладење на простории со или без замрзнување, малопродажба на храна , ресторани, продавници на бензински пумпи , итн.
Превземи брошура