ЗА НАС

milmark

МИЛМАРК ИНЖЕНЕРИНГ е приватна фирма, која со својот тим на искусни и професионални инжeнери и сервисери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки со еколошко решение за многу индивидуални домови и деловни објекти.

Милмарк Инженеринг од почетокот на самото постоење од пред 10 години со друго име, а сега со новото име Милмарк Инженеринг од Септември 2011 година, има само една визија и една мисија.

ВИЗИЈА

Како лидер на Македонскиот пазар, но и во регионот дава ефикасни енергетски системи за греење и ладење со користење на обновливи извори на енергија.

МИСИЈА

Секогаш да излезе во пресрет на барањата на индивидуалните корисници и деловните клиенти, за енергетски високо ефикасни системи за греење и ладење.

ЗА DAIKIN

Daikin е главен светски производител и добавувач на HVAC опрема (греење, вентилација и климатизација), вклучувајќи и дизалици за топлина и решение за разладување. За да се задоволат потребите на нашите клиенти во станбената, комерцијалната, и индустриската примена, Daikin дава иновативно, врвно и квалитетно решение.Daikin е првата компанија во светот што пушта во продажба клима уреди наполнети со  R-32. Фреонот R-32  нуди неколку придобивкии за животната средина, благодарение на неговата поголема енергетска ефикасност и малата количина на полнење на CO2. Новата регулатива на F-гас вклучува забрана на некои средства за ладење во одредени апликации кои не ги исполнуваат строгите барања во однос на нивните EFF EKTC врз животната средина, глобалното затоплување и енергетската ефикасност. Со нашата нова Bluevolution палета на единици бидете сигурни дека сте први кои го употребуваат фреонот на иднината. ПРВИ СТИГНАВМЕ ТАМУ!!!!

ЗА СТАНБЕНА ПРИМЕНА

Сплит системи за греење и ладење
Daikin Altherma топлотни пумпи (воздух-вода, геотермални, хибридни) и соларни системи
Прочистувачи на воздух вклучувајќи и уреди со чистачи.
За комерцијална и индустриска примена:
VRV Системи
SkyAir за комерцијална примена
Разладувачи на уреди со хидраулични системи
Кондензатори за испарување на трета страна
Разладувачка техника: разладување на супермаркети, нормално ладење и длабоко замрзнување
Системи за вентилација